Τηλέφωνο Παραγγελιών: 2310 697101

Καλάθι αγορών0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Εκδοτικός οίκος

Οι εκδόσεις Λογότεχνον είναι μία εκδοτική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και χρονική αφετηρία το 2012. 

Σκοπός τους είναι η διάδοση των γραμμάτων, με ευρύ προσανατολισμό που ξεκινάει από τη λογοτεχνία, και συμπεριλαμβάνει το παιδικό βιβλίο, το εκπαιδευτικό υλικό, το λογοτεχνικό περιοδικό και άλλα. 

Οι εκδόσεις μας προσεγγίζουν το βιβλίο όχι μόνο ως ένα εργαλείο ή προϊόν, αλλά ως τρόπο ζωής και εμβάθυνσης της ανθρώπινης ύπαρξης.

Γι’αυτό, συνεργαζόμαστε με νέους αλλά και καταξιωμένους συγγραφείς από όλη την Ελλάδα για να προσφέρουμε το εκδοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει όσους εμπλέκονται στην διαδραστική φύση του βιβλίου, αυτή της γραφής αλλά και της ανάγνωσης. 

Δεν περιοριζόμαστε στη συμβατική εκδοτική δραστηριότητα, αλλά στηρίζουμε τους δημιουργούς μας διοργανώνοντας εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, αντίστοιχες με το περιεχόμενο του κάθε βιβλίου. Με αυτόν τον τρόπο, φέρνουμε σε επαφή ανθρώπους με παρόμοιες ανησυχίες και δημιουργικό οίστρο, έτσι ώστε η γραφή να μετουσιωθεί από προσωπικό σε κοινωνικό γεγονός, να μεταφερθούν ιδέες, εικόνες, μηνύματα και προβληματισμοί. 

Πάντα ανοιχτοί σε προκλήσεις και προτάσεις, βηματίζουμε σταθερά βρίσκοντας νέους συνοδοιπόρους σε αυτόν τον δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο.